dimarts, 6 de maig del 2014

Concert homenatge a Quico Pi de la Serra















Gràcies Quico!

El passat 11 d'abril, una colla de cantants catalans de generacions més joves es van reunir en el Teatre Juventut de l'Hospitalet de Llobregat per oferir un sentit homenatge a Quico Pi de la Serra, un dels "jutges" pioner i veterà encara en actiu, amb més de cinquanta anys de trajectòria.
Pere Camps, ideòleg del recital i promotor cultural que impulsa el festival des de fa anys, va titular el concert "Si els fills de puta volessin... el Quico es faria caçador" i amab aquesta premisa no va ser  difícil engrescar a tota una colla d'amics per reinterpretar les cançons més emblemàtiques del Quico, cadascú a la seva manera, però tots amb les mateixes ganes i il.lusió!

Així, s'hi va poguer sentir a Roger Mas cantar "Nocturna", a Cesk Freixas -a la guitarra Víctor Nin - "El burro i l'àliga", a Pau Alabajos "La cultura", els alcoians Verd Cel que van cantar "Romanço en mi", a Juanjo Bos"Si els fills de puta volessin no euríem mai el sol", també a Montse Castellà -acompanyada del violí de Simone Lambregts- cantant "Suau", a Dani Flaco "Passejant per Barcelona", a Alejandro Martínez "La mala setmana", a Sílvia Comes "Passen els dies", a Meritxell Gené "Cançó mansa",  la Bikimel  amb "L'home del carrer", al badaloní Albert Fibla "La meva estrella",  al jove cantautor del carmel Jordi Montañez amb "Sento el vent", i a  Feliu Ventura amb "Cançó en i".  L'incombustible i entrenyable Amadeu Casas (gran Amadeu Casas!!) va acompanyar amb la seva guitarra a molts dels músics dalt de l'escenari. 

És cert que al Quico no li agraden massa les celebracions i encara menys els homenatges però també és cert que quan ha d'anar al ball, balla, i per això, ell també va pujar a l'escenari a tocar i cantar  "amb dos collons"-va dir-. Aquest sí que va ser un des moments estelars del BarnaSants 2014! Moltes gràcies Quico!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada